Tomislav Presečki

Tomislav Presečki

Direktor agencije McCann Zagreb

Vodeću poziciju jedne od najstarijih hrvatskih marketinški agencija, s početkom veljače 2017., preuzeo je Tomislav Presečki, koji uz dugogodišnje profesionalno iskustvo donosi i ambiciozne planove za daljnje unapređenje poslovanja agencije McCann Zagreb.
Tomislav ima preko 15 godina profesionalnog iskustva u području marketinga i oglašavanja, vođenja ključnih projekata i timova. Profesionalnu karijeru započeo je upravo u McCann Zagreb, a zatim nastavio u nekim od najvećih agencija i kompanija na hrvatskom tržištu radeći na različitim pozicijama na kojima je svojim predanim radom, posvećenošću i rezultatima pokazao vrhunsku profesionalnost, kao i izuzetne liderske sposobnosti koje su ga i preporučile za vodeću poziciju jedne od najstarijih hrvatskih agencija.
Na poziciji direktora McCann Zagreb Tomislav će biti zadužen za proširenje poslovanja, rad s klijentima, daljnji razvoj servisa i usluga agencije, kao i razvoj strateških i kreativnih rješenja.
Vjerujemo da će sa Tomislavom na čelu agencija McCann Zagreb biti i dalje prepoznata kao najbolje mjesto za rad i razvoj talentiranih ljudi, pouzdan partner oglašivačima, sinonim za kreativnost i prvi new business izbor.

Ima suprugu i 3 kćeri.
Voli Beatlese.