Naslovnica

Ponovo u akciji s RBA Hrvatska!

21.03.2019

Početkom godine pokazali smo da je za otkrivanje RBA svijeta i gotovinskih kredita u kunama dovoljno samo 5 minuta, a sada smo podsjetili da je za miran, ispunjen i uravnotežen život jednako važno dobro posložiti svoj stambeni kredit, kao i svoj životni prostor. 

Jer, tko danas ne razmišlja o kupnji ili adaptaciji stana ili kuće, ili pak refinanciranju postojećeg stambenog kredita, zar ne?

Tu na scenu stupa Raiffeisenbank Hrvatska, a poruka nove kampanje je jednostavna: u RBA svijetu, uvjete financiranja stambenog kredita moguće je prilagoditi svom životnom stilu i posložiti ga prema vlastitim željama

Ispuniti različite želje klijenata i prilagoditi se svačijem životnom stilu nije uvijek lako. Kako to kod RBA klijenata uspješno čini RBA stambeni kredit, tako se i naša agencija prilagođava svim našim željama i zahtjevima, a rezultat je još jedna sjajna kampanja! Odlična organizacija i atmosfera tijekom snimanja, a kasnije i produkcija svih materijala koji prate novu kampanju, samo su dio slagalice dugogodišnje suradnje RBA i McCanna. Veselimo se prvim rezultatima kampanje za koje smo uvjereni da će biti odlični te novim projektima koji već kucaju na vrata“, poručili su iz RBA (i hvala im na ovim lijepim riječima). 

Redatelj TV spota je Dalibor Matanić, produkcija je Val, a fotograf Damir Žižić. McCann tim na kampanji bili su Ines Kalinić (account director), Daniel Vuković (chief creative director), Goran Božić (creative director), Krešimir Grancarić (art director) i Marina Javor (DTP manager).