Naslovnica

Iz Švicarske u McCann

12.06.2019

CM odjel agencije dobio je novu članicu. Stiže nam iz Švicarske (agencije, ne države) i zove se Ela. Odrasla je u Đurđevcu, što se iz njezina naglaska lako i zaključuje. Ako se baviš dijalektologijom. 

"Završila sam preddiplomski na Sveučilištu Sjever, smjer Multimedija, oblikovanje i primjena. Izražavam se usmeno, pismeno, pjevno, crtežom, fotografski, videografski, holografski i kombinacijama svega toga", kaže nam. 

"Napravila sam sedam malih skulptura od gline, sašila jednu haljinu i zaključila da se time nisam baš jasno izrazila. Najnajdraža igra na svijetu mi je Photoshop, a dijeli prvo mjesto sa Simsima". 

Agencijski svijet prvi put je takla rane 2016. te je od onda doticala mnoge njegove sfere: dizajn, content, community, copywriting, fotografiju, pse i jednu mačku

"Moja djela su, zahvaljujući klijentima s kojima sam radila, podijeljena po cijelome svijetu. A što želim? Želim biti sretna. Zvuči njeh, ali to je nešto što bih stvarno htjela, što god sreća podrazumijevala u danom trenutku. Danas jesam."

Dobrodošla nam Ela! Zvat ćemo te El. 

Jer volimo Stranger Thingse.