Naslovnica

Bontovni uspjeh i oduševljenje bez ograničenja na BalCannesu!

24.09.2020

Ponosni smo da su čak dvije naše kampanje našle svoje mjesto na listi 25 najboljih u regiji!


Kao i vi, i mi smo u 16 sati sjeli pred kompove, uzeli pauzu od posla i odgledali FB live prijenos BalCannes revije. U velikoj konkurenciji iz cijele regije, čak dvije naše kampanje našle su svoje mjesto na listi 25 najboljih.
Ovo lavovsko priznanje dobile su kampanje Bontonovci i Unlimited, kreirane za našeg dugogodišnjeg i najvećeg klijenta, Hrvatski Telekom. Zadovoljni smo što su se baš one istaknule, a zašto je tako i koji su uvidi i inspiracije za kampanje, najbolje će vam objasniti naši casevi.


Kampanju s razlogom kreirali su:

Daniel Vuković, Ana Burazer, Iva Bokšić, Krešimir Grancarić, Andrea Hendak, Maja Tonković, Vlatka Mifka i Komakino.


Pročitajte više o kampanji ovdje.

Unlimited bi bio puno ograničeniji da na njemu nisu radili:

Daniel Vuković, Gornaka Mijić, Petra Mateljan, Ena Lukić, Andrea Hendak, Bianka Stojanov, Sandrino Kasić, Komakino, Gregor Vesel, Damjan Radovanoć, DOP, Degordian.


Pogledajte projekt.

Glavni kretivni direktor na obje kampanje bio je naš Daniel Vuković, a kakve emocije u njemu izazova ovo priznanje otkrit ćete drugom prilikom. Iako je iz njegovih radova jasno koja sila ga pokreće, ovom prilikom za sentimentalnost ne ostavlja puno mjesta i fokusirano se osvrće na novi uspjeh:

Sretni smo što je žiri uvrstio naše 2 kampanje među najboljih 25 iz cijele regije, posebno zato što se radi o kampanjama za našeg najvećeg klijenta. A svi koji rade u oglašavanju znaju da je raditi cjelovite kampanje za velike klijente najveći izazov jer postoji puno parametara o kojima je potrebno kontinuirano razmišljati – zadane brand vrijednosti, vrlo široka ciljna skupina, imperativ kreativne svježine i vrlo zahtjevan proces odobravanja. McCann Zagreb je upravo takva agencija – agencija koja strpljivo radi za najveće brandove i kreira iznimno učinkovite kampanje koje na kraju bivaju nagrađene i na festivalima kreativnosti.